Hegesztés

Alkalmazott hegesztési eljárásaink: Modern plazma és MIG

Fenekek méretre történő kivágása

A kiinduló lemezeket (3D-s) CNC plazmavágó géppel és/vagy gépi körvágó ollóval vágjuk az alakítás előtti méretükre.

Préselés

Az első alakító eljárást modern hidraulikus préssel végezzük el. Megfelelő présszerszám kiválasztásával alakítjuk ki a fenék nagyrádiuszát.

Peremezés

Miután a fenék szakáll rádiuszát kialakítjuk a peremezőn, a fenék elnyeri végleges alakját. Az eljárás során a munkadarabot egy formáló és egy nyomó görgőn alakítjuk, és a fenék megkapja azt az egyenes szakállrészt, amely a tartály palástjához csatlakozik majd.

Élezési eljárás

A fenék csatlakozási pontjának élezése a hegesztés előkészítéséhez. A fenekek leélezése 3D plazmavágónkon történik. Az élezés/gyökölés típusát vevőink határozzák meg. Élezési tartományaink az oldal alján található linken letölthetőek!

Felületkezelés

Magas minőségű felületkezelési eljárásokat tudunk biztosítani (pácolás-passziválás, üveggyöngy szórás).

Csiszolás

A fenekek külső és belső felületeit mechanikusan csiszoljuk/polírozzuk fel a kívánt felületi érdességre, akár Ra ≤ 0,1µ-ig. A csiszolás ellenőrzött és megfelelően dokumentált. A felületeket elő tudjuk készíteni elektorpolírozáshoz, amennyiben megkapjuk a technológia által megkívánt érdességi értékeket.

Pácolás

A rozsdamentes acél fenekek felületi pácolását-passziválását savazó üzemünkben, házon belül végezzük el, igény szerint. Felületkezelő üzemünk megfelel a vonatkozó környezetvédelmi szabályozásnak.

Felületvédelem

Felületkezelt fedelek és fenekek megvédhetőek védőfólia vagy egyéb, alternatív eljárás alkalmazásával.

Csonk kivágások

Pontos csonk kivágások a tartályfenekeken. Üzemünkben a kész fenekekre 3D plazmavágónkkal el tudjuk helyezni a csonk kivágásokat a kívánt méretben és pozícióban. A csonkhelyek minél pontosabb kivágása érdekében az edényfenék valós formáját szkennelési technológiával rögzítjük, ezt követően jelöljük és/vagy vágjuk ki.

Élezési tartományok PDF letöltése

Keressen minket, kérje árajánlatunkat!

Örömünkre szolgál, hogy gyárthatunk Önnek fedeleket és fenekeket műszaki specifikációi szerint. Állunk rendelkezésükre, hogy át tudjuk beszélni gyártmányai specifikációját.

Call Now Button